KARABÜK / SAFRANBOLU - Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi

Nis

Yabancı Dil Karabük'e Yabancı Değil projesi çervesinde etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.Mart ayı içinde çıkarılacak gazete için çalışmalar başlatıldı.

Nis

Okulumuz öğrencisi Büşra Özer muhteşem bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırmıştır.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı ve Felsefe Öğretmeni Ali Kemal TUNÇ' un annesi, vefat  etmiştir.

Merhumenin cenazesi  (15.04.2024) tarihinde  öğle  namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu Aile mezarlığına defnedildi.

Okulumuz  olarak merhuma Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat AKBAŞ ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU ve Şube Müdürü Sayın İhsan PARLAK , okulumuz öğrencileri ile iftarda bir araya gelmişlerdir.

Mrt

12.sınıf öğrencilerimizin geleceğine yön vermek, zorlu YKS sürecinde onları desteklemek amacıyla 28 Mart Perşembe günü saat 10:00'da mezun öğrencilerimiz Uzman Ergoterapist Aleyna YÜKSEL ve Makine Mühendisi Emin ÖREN tarafından 12.sınıflara meslek tanıtımı yapıldı.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, bolluk ve bereketi simgeleyen Nevruz Bayramı 21 Mart Perşembe günü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okul bahçemizde birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz 10/B sınıfı rehber öğretmeni Ali Fuat DİZDAR öğrenci ile birlikte iftar yemeği düzenledi.24.04.2024 tarihinde Safranbolu'da düzenlenlenen iftar programı için Sınıf Rehber Öğretmeni Ali Fuat DİZDAR'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 9/B sınıfı rehber öğretmeni Gonca ÖZDEN DEMİR öğrenci ve velileri ile birlikte iftar yemeği düzenledi. Tüm sınıf katılım sağladığı için veli ve öğrencilerimize, iftar organizasyonu için de öğretmenimiz Gonca ÖZDEN DEMİR'e çok teşekkür ederiz. Bu güzel ay da iftarı yemeğimiz veli kaynaşması için de çok güzel bir vesile olmuştur.

Mrt

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU okulumuzda  öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Şube Müdürümüz Sayın Enver AYATA'nın eşlik ettiği ziyarette 11 ve 12. sınıflarımızda öğrencilerimizin derslerine giren ODABAŞOĞLU öğrencilerimizle YKS sınavına hazırlık ve akademik başarı üzerine sohbet etti.

Mrt

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Mart ayı içinde öğrencilerimiz  “Nesne Tasarımı Yarışması'' çerçevesinde  Edebiyat Öğretmenlerimiz Sayın Mine Gök ve Sayın S.Galip Oral rehberliğinde  çalışmalar düzenlemiştir.

Mrt

Tarihimizin  mühim dönüm noktalarından biri olan ve bağımsızlık mücadelesinin temellerinin atıldığı, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

"Öğretmen Buluşmaları" kapsamında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat AKBAŞ , Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ve Karabük Ölçme, Değerlendirme Merkezi Müdürü Sayın Osman YILMAZ okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldi.

Mrt

Okulumuzda 07.03.2024 Perşembe günü Deprem Tatbikatı yapıldı.1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan Deprem Tatbikatı ilk kez teneffüste yapılarak, olabilecek depreme karşı ani ve hızlı adımların atılabilmesi ile ilgili gözlemler ve ölçümler okulumuzda MEB AKUB ekipleri tarafından yapılmıştır.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde ''Anadolu Mektebi Yazar Okumaları'' kapsamında hazırlanan Ahmet Hamdi TANPINAR il paneli Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Panelde öğrencimiz Merve GÖK hazırlamış olduğu çalışmayı konuklarla paylaştı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi  kapsamında  Kutadgu Bilig Paneli okulumuz Çok Amaçlı Salonunda 28.02.2024 Çarşamba günü düzenlenlenmiştir.