T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN NEVZAT AKBAŞ OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.

 "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat AKBAŞ , Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ve Karabük Ölçme, Değerlendirme Merkezi Müdürü Sayın Osman YILMAZ okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldi. 

 

Öğretmenlerimiz ile eğitim-öğretim faaliyetleri, eğitim kenti Karabük projesi ve yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Nevzat AKBAŞ, "Öğretmen Huzurlu ise Biz Güçlüyüz"

''Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi'nin ilimizde önde gelen başarılı okullarımız arasında yer almaktadır. Bu başarının devamı için öğretmenlerimizin huzurlu ve mutlu olması gerekir. Öğretmenlerimizin huzuru öğrencileri motive eder bizleri de güçlü kılar. Dolayısıyla öğretmenlerimizin huzuru ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapmakla yükümlüyüz. Her zaman sizlerin yanınızdayız.

Değerli meslektaşlarım, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarıları ile temayüz etmiş bir iliz. Sizlerin özverili ve fedakârca çalışmalarınız doğrultusunda bu başarılarımız her yıl artarak devam ediyor. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin çok yönlü gelişmesi ve değerlerimiz ile mücehhez olması en büyük temennilerimiz arasında yer almaktadır.

Bu sebepledir ki LGS ve YKS'de elde ettiğimiz başarıların yanısıra ulusal ve uluslararası düzenlenen kültürel ve sportif yarışmalarda 2023 yılında il geneli başarımız 30 iken bu yıl bugün tarihi itibariyle 25 rakamını yakaladı. 2024 yılı içerisinde bu sayının daha çok artacağına inanıyorum. Bu anlamda sizleri göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum." dedi. 

AKBAŞ, öğretmenlerin istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Okulumuz olarak ziyaretleri sebebiyle İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat AKBAŞ , Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ve Karabük Ölçme, Değerlendirme Merkezi Müdürü Sayın Osman YILMAZ' a teşekkür ederiz.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 14:48 - Görüntülenme: 300
  Beğen | 3  kişi beğendi