KARABÜK / SAFRANBOLU - Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi

Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi Kapsamında Okulumuzda Kutadgu Bilig İl Paneli Gerçekleştirildi

Millî Eğitim Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi  kapsamında  Kutadgu Bilig Paneli okulumuz Çok Amaçlı Salonunda 28.02.2024 Çarşamba günü düzenlenlenmiştir.

Düzenlenen panel , İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Şevket KÜÇÜKZOROĞLU, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU, Şube Müdürümüz Enver AYATA ve Fatih Sultan Mehmet Lisesi Müdürü Ziya ÇALIŞKAN'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Projenin yürütücülüğünü Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Satiye DAĞI, Mehmet Vergili Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Muhittin DEMİR, Dilek APAK, Rahmi DORUK'un yaptığı Kutadgu Bilig Paneli her iki okulun öğrencileri tarafından sunulmuştur. .

Başkanlığını Ecrin ENAL'ın yaptığı panelde Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi öğrencilerimiz ile Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrencilerimiz panelist olarak konuşmuşlardır.

Öğrencilerimiz panelde Kutadgu Bilig'de devlet yönetimi ve bey'in özellikleri, dilin önemi, adalet ve bilginin önemi konuları üzerinde durmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: " Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi ile öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sağlayacak sosyal ve duygusal beceriler olan ; görev performansı, duygu düzenleme, iş birliği, açık fikirlilik, üst düzey düşünme ve eleştirel okuma becerisine sahip genç yazarların yetiştirilmesi hedeflenmiştir. Bu kapsamda proje için emek veren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Panel sonunda öğrencilerimiz Katılım Belgeleri'ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket KÜÇÜKZOROĞLU , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU, Şube Müdürümüz Enver AYATA ve Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi Müdürümüz Ziya ÇALIŞKAN'dan almışlardır.

02-03-202402-03-202402-03-202402-03-202402-03-202402-03-202402-03-202402-03-202402-03-2024

Yayın: 02.03.2024 - Güncelleme: 02.03.2024 07:18 - Görüntülenme: 175