T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SAİD NURİ ODABAŞOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU okulumuzda  öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Şube Müdürümüz Sayın Enver AYATA'nın eşlik ettiği ziyarette 11 ve 12. sınıflarımızda öğrencilerimizin derslerine giren ODABAŞOĞLU öğrencilerimizle YKS sınavına hazırlık ve akademik başarı üzerine sohbet etti.

Öğrencilerin sorusu üzerine, Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) müfredat ve ders kitabı dışında başka bir kaynaktan soru gelmeyeceğini hatırlattı.ÖSYM soru bankasına soru hazırlama çalışmalarına ÖSYM uzmanları ve akademisyenlerin yanı sıra MEB'e bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin de dâhil edildiğine işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulda alınan eğitim öğretim faaliyetlerinin eksiksiz olarak takip edilmesi gerektiğine, Milli Eğitim Bakanlığımızın müfredatına bağlı çalışmaların YKS sınavlarında öğrencileri daha başarılı kıldığına dikkat çekerek, Milli Eğitim Bakanımızın yaptığı açıklamaya göre ÖSYM'nin YKS soru havuzunun tamamen müfredat konularını kapsayacağını belirtti. Soru hazırlama komisyonunun yüzde ellisinin öğretmenler tarafından oluştuğunu ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.   

Akabinde öğretmenlerimizle "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında bir araya gelen ODABAŞOĞLU yaptığı konuşmada: "Fatih Sultan Mehmet Fen Lisemiz Karabük İlimizin hem akademik başarıda hem sosyal ve kültürel faaliyetlerde, proje çalışmalarında önde ve el üstünde olan bir lisemiz, bu kapsamda öğretmenler olarak sorumluluklarımız bir kat daha artmaktadır. Öğrencilerimize büyük hayaller kurdurup büyük hedefler belirleyelim . Neden bir bilim adamı , bir akademisyen , bir mucit olmasınlar ? Öğrencilerimizin büyük hedefler belirmesinde yanında olalım ve yardımcı olalım. Onlar gelecek yüzyıllarımızı şekillendirecekler. Bizler istiyoruz ki gelecek kuşaklar bizden daha iyi olsunlar, ülkemizi, bayrağımızı en güzel şekilde temsil etsinler. Bunun için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Gayretli, ve özverili çalışmalarından dolayı idareci arkadaşlarıma ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Okulumuz olarak İlçe Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Said Nuri ODABAŞOĞLU ve Şube Müdürümüz Sayın Enver AYATA'a ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederiz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 08:41 - Görüntülenme: 134
  Beğen | 4  kişi beğendi